Winter Safari - TeamTripper

Winter Safari

Eindejaarsdiner onder de sterrenhemel

Wil je het jaar samen met je collega’s op een onvergetelijke manier afsluiten? Voor de maand december keert het Winter Safari Camp terug!

Overdag ga je op avontuur op de Veluwe. Je kunt kiezen uit diverse activiteiten zoals een cursus wild tracken, vuur maken, een Land Rover tour of onze husky beleving. Terug op het camp word je opgewacht door de chef en voor een slow-cooking diner in een verwarmde canvas safari tent.

De knus ingerichte verwarmde safari tent is helemaal winter-proof en krijgt jullie geheid in de wintersfeer. In de avond leggen we je in de watten tijdens een slow-cooking beleving gevolgd door een feestelijke borrel. De gitarist bij het kampvuur maakt de Winter Safari ervaring compleet.

Wil je blijven overnachten? We werken samen met diverse hotels in de omgeving. Van inchecken, tot de transfers van en naar het hotel, we nemen alles voor je uit handen.

Matthieu

Boston Consultancy Group

Zijn we in Afrika of in Nederland? Dat is wat ik me vaak heb afgevraagd tijdens de Veluwe Safari. De heisessie was tot in de puntjes verzorgd. Dit gaan we zeker vaker doen. Bedankt voor alle goede zorgen.

Nathalie

EY

Onlangs heb ik samen met mijn collega Pia van der Veen in opdracht van Frans de Bruijn een ontzettend mooie heisessie mogen organiseren voor onze MNO partners. Uitstekend verzorgd door Teamtripper. Een echte aanrader! Jonathan en team bedankt voor de goede zorgen!

Sonya

Deloitte

Ik wil jullie graag nog bedanken voor de hele goede zorgen voor ons jaarlijkse FA partner event. De partners waren erg enthousiast, alles was perfect geregeld!

Vraag de brochure aan!

Brochure aanvragen

Dit mag je van deze
teamtrip verwachten

Privé safari camp voor jouw team

Speciaal voor jouw team zetten we ons pop-up safari camp op, midden in afgesloten natuurgebied.

Verwarmde safari tent

Dineren doe je in de verwarmde safari tent. Zelfs rond het vriespunt kan je hier zonder jas in dineren.

Dineren in de natuur

Outdoor kookbeleving

Laat je na een dag in de natuur in de watten leggen tijdens een slow-cooking diner in de (verwarmde) safari tent.

Kampvuuravond

Na het diner organiseren we een feestelijke borrel bij het vuur. Niets verbindt beter dan een kampvuurgesprek.

Avontuurlijke activiteiten

Je kunt kiezen voor activiteiten als een wandeling met ranger, Land Rover tour of een workshop vuur maken

Van A tot Z ontzorgt

We regelen je eindejaarsevent van A tot Z. Speciale aankleding, Land Rovers bestickerd met jouw bedrijfslogo, hotelovernachting, transfers..

Hoe kan jouw 'Winter Safari' eruitzien?

We stellen in overleg precies de Winter Safari samen die past bij jouw team. We denken daarvoor onder andere na over de duur en het type activiteiten en creëren een sfeer die aansluit bij jullie behoeften. Alleen dineren? Overdag vergaderen? Zeg het maar.

De Winter Safari is te boeken van maandag t/m zaterdag tussen 26 november & 23 december. De minimale afname bij dit arrangement is €3.250,- exclusief btw. De beleving is geschikt voor groepsgroottes tussen de 12 en 60 personen. Meer personen op aanvraag.

Je boekt onze safari’s altijd exclusief voor jouw groep. Je bent dus gegarandeerd alleen met jouw team.

Bel of mail voor de beschikbaarheid of vraag hieronder de brochure aan

VRAAG HET TEAMTRIPPER MAGAZINE AAN

Boordevol inspiratie

Aanvragen
Dutch Safaris Veluwe TeamTripper Team Vergaderen Buiten Kootwijk