Vergader Safari - TeamTripper

Vergader Safari

Een unieke locatie voor jouw heisessie

Reconnect met de natuur en je team

We brengen noodgedwongen veel tijd binnen door, pratend tegen onze beeldschermen. Daarmee missen we de gezellige gesprekken aan de lunchtafel en de toevallige ontmoetingen bij de koffieautomaat.

Met de versoepelingen van de maatregelingen is dit het moment om te bepalen hoe je in de nieuwe werkelijkheid succesvol gaat zijn. Dit vereist om ook de tijd en ruimte te nemen, om meer te doen dan alleen je bedrijf draaiende te houden in tijden van lock-down.

Onze Vergader Safari helpt je om deze adempauze optimaal te benutten. Je komt met je team samen op ons pop-up safari camp, midden op de Veluwe. Dit stukje ruige Nederlandse natuur is ideaal om te reconnecten tijdens een wandeltocht en om rond het kampvuur met elkaar te delen hoe jullie de afgelopen periode hebben beleefd.

Vanuit die gezamenlijke basis kan vervolgens de blik op de toekomst. In alle rust en door niemand gestoord, kunnen jullie bij ons uitgebreid de tijd nemen om jullie strategie, doelen en processen onder de loep te nemen. Zo komen jullie terug als een eensgezind en hecht team met een duidelijke visie. Precies wat nodig is om je bedrijf door deze turbulente tijden te loodsen.

Unieke partnerlocaties

Wil je de sessies (gedeeltelijk) binnen doen? Wij hebben een groot netwerk van de meest originele vergaderlocaties op de Veluwe. Zo zouden we ’s ochtend kunnen beginnen met een sessie in een sfeervolle vergaderruimte. In de middag loop je met gids, via een omweg over de heide, naar ons safari camp voor een diner in de verwarmde canvas safari tent en een kampvuursessie onder de sterrenhemel.

Aan het einde van de avond brengen we je per Land Rover Defender terug naar het beginpunt. Of je kiest voor een overnachting in een safari tent of een nabijgelegen hotel.

Sonya

Deloitte

Ik wil jullie graag nog bedanken voor de hele goede zorgen voor ons jaarlijkse FA partner event. De partners waren erg enthousiast, alles was perfect geregeld!

Aat

Dachser Intelligent Logistics Benelux

Was een super geslaagde operatie! Eerst vergaderen en daarna de Veluwe safari met slapen op de auto. Iedereen was er erg positief over en vonden het super spannend en leuk! Dank voor de goede verzorging en wellicht tot een volgende keer!

Paul

TVM Verzekeringen

Hallo Teamtripper, ik wil jullie langs deze weg hartelijk bedanken voor de fantastische teamtrip. Ook de anderen hebben het erg naar hun zin gehad. Vernieuwend en geen standaard product! De gastheerschap van Jonathan en team is zeer op prijs gesteld. Ik zal de tam tam laten gaan.

Wat je tijdens de 'Vergader Safari' kunt verwachten

Privé safari camp voor jouw team

Speciaal voor jouw team zetten we ons pop-up safari camp op, midden in afgesloten natuurgebied.

Verwarmde safari tent

Dineren en vergaderen kan in de verwarmde safari tent. Zelfs rond het vriespunt kan je hier zonder jas in dineren.

Unieke vergaderbreaks

Je kunt kiezen voor vergaderbreaks als een wandeling met ranger, exclusieve Land Rover tour of luchtballon safari.

Dineren in de natuur

Culinaire hoogstandjes

Ons speciaal voor jou opgezette mobiele safari camp creëert de perfecte ambiance met een vleugje Zuid-Afrika.

Overnacht onder de sterrenhemel

Slaap avontuurlijk in een safari tent of in een luxe hotelbed. Jij beslist.

Bijzondere partnerlocaties

Wil je (een gedeelte) van het programma binnen doen? We werken met een aantal partnerlocaties die naadloos aansluiten bij onze beleving.

Nieuwsgierig? Vraag de brochure aan!

Brochure aanvragen

Hoe kan jouw 'Vergader Safari' arrangement eruit zien?

We stellen in overleg precies de Vergader Safari samen die past bij jouw team. We denken daarvoor onder andere na over duur, type activiteiten en facilitators en creëren een sfeer die aansluit bij jullie behoeften.

Je boekt de beleving altijd exclusief voor jouw groep. Je bent dus gegarandeerd alleen met jouw team.

De prijzen zijn op aanvraag. Bel of mail voor de beschikbaarheid of vraag de brochure aan.

VRAAG HET TEAMTRIPPER MAGAZINE AAN

Boordevol inspiratie

Aanvragen
Dutch Safaris Veluwe TeamTripper Team Vergaderen Buiten Kootwijk