Ons verhaal - TeamTripper

Our story

Op safari in eigen land

Ons verhaal

In 2016 zijn we begonnen met een droom: de Afrikaanse outback ervaring in de Nederlandse natuur. We wilden de schoonheid van de Nederlandse natuur laten zien door de verbeelding van onze gasten te prikkelen.

Anno 2024 organiseren we safari belevingen op unieke locaties midden in afgesloten natuurgebied. Op deze plekken zetten we speciaal voor jouw groep ons pop-up safari camp op.

Je boekt onze luxe-back-to-basics belevingen altijd exclusief voor jouw groep. De plek dient zich perfect als unieke locatie voor een heisessie, incentive of teamuitje. Deze ‘wild camping’ beleving is uniek in Nederland en brengt jou en je team écht bij elkaar.

Onze missie

We geloven in een toekomst waarbij de natuur geen last ondervindt van recreatie. Sterker nog, een situatie waarbij recreatie bijdraagt aan natuurbeheer. Volledig circulaire toerisme concepten met zero footprint, waarbij mensen meer betalen voor een unieke beleving. Met de focus op educatie, bewustwording en in verhouding een grote financiéle bijdrage aan natuurbeheer.

Met TeamTripper willen we een voorbeeldfunctie creëren voor de juiste formule van natuurbehoud en commercie. Hiermee willen we blijvend duurzaam bijdragen aan het beheer van natuurgebieden in Nederland.

Onvergetelijk

Dompel je onder in de wereld van TeamTripper en verzeker je team van een unieke ervaring.

Contact opnemen

Dineren in de natuur