#2 Wadden Safari - TeamTripper

Wadden Safari

Een ongekend avontuur in eigen land

Tijdens deze onvergetelijke trip vergeet je dat je in Nederland bent. In de ochtend steek je met je gids het wad over naar Ameland. Dit UNESCO Werelderfgoed is het grootste aaneengesloten getijdengebied ter wereld. Jij en je team wanen je tijdens de (4 uur durende) overtocht alleen op de wereld.

Bij aankomst op Ameland staat onze privé campsite voor je klaar in de duinen. Na een warme douche legt lokale chef Jeroen je in de watten tijdens een slow-cooking beleving in de (speciaal voor jou opgezette) canvas safari tent. Alle ingrediënten zijn vers en komen van het eiland of uit de zee.

Rond zonsondergang is het tijd voor een kampvuur op het strand. Geniet van de magische sterrenhemel terwijl je gastheer je glas bijschenkt. Bij terugkomst op de campsite rol je zo je luxe bed in voor een bijzondere overnachting in de duinen.

De volgende ochtend sta je op met een live-cooking ontbijt van chef Jeroen, waarna je per boot terug gebracht wordt naar het vasteland.

Maak je beleving compleet

De Wadden Safari is uit te breiden met diverse activiteiten, zoals een zeehondensafari per snelle RIB boot, een e-MTB tocht door de duinen of een helikopter transfer van en naar het eiland.

Ook een vergadersessie behoort tot de mogelijkheden. Dit stukje ruige Nederlandse natuur is ideaal om te reconnecten en om rond het kampvuur dichter tot elkaar te komen. In alle rust en door niemand gestoord, kunnen jullie bij ons uitgebreid de tijd nemen om jullie strategie, doelen en processen onder de loep te nemen. Zo komen jullie terug als een eensgezind en hecht team met een duidelijke visie.

Vraag de brochure aan!

Brochure aanvragen

Wat je op deze trip kunt verwachten

Wadlooptocht naar Ameland

Steek in de ochtendgloren het wad over. Waan je alleen op de wereld in dit UNESCO Werelderfgoed.

Privé tentenkamp in de duinen

Dit luxe tentenkamp is speciaal voor jullie groep klaargezet. Na een actieve dag en avond op het eiland beëindig rol je zo je luxe bed in.

Diner in verwarmde canvas tent

Laat je in de watten leggen tijdens een slow-cooking diner in de verwarmde canvas safari tent.

Kampvuur op het strand

Sluit de dag af met een kampvuur op het strand. Niets verbindt beter dan een kampvuurgesprek.

Diverse activiteiten

Kom per snelle RIB boot of helikopter naar het eiland om je relaties echt te verrassen. Maak de safari compleet met activiteiten als een zeehonden safari per RIB boot of een E-MTB tocht door de duinen.

Van A tot Z ontzorgt

Gedurende je verblijf ben je van je persoonlijke gastheer voorzien, die in alles met je meedenkt.

Nieuwsgierig? Vraag de brochure aan!

Brochure aanvragen

HOE KAN JOUW 'Wadden Safari' ERUITZIEN?

We stellen in overleg precies de beleving samen die past bij jouw team. We denken daarvoor onder andere na over de duur en de type activiteiten en creëren een sfeer die aansluit bij de persoonlijke behoeften.

De Wadden Safari is te boeken van maandag t/m zaterdag tussen 1 april & 31 oktober. De prijzen beginnen bij €599,- per persoon exclusief btw. De beleving is geschikt voor groepsgroottes tussen de 10 en 25 personen. Meer deelnemers op aanvraag.

Je boekt onze safari’s altijd exclusief voor jouw groep. Je bent dus gegarandeerd alleen met jouw team.

Bel of mail voor de beschikbaarheid of vraag hieronder de brochure aan.

Dineren in de natuur

VRAAG HET TEAMTRIPPER MAGAZINE AAN

Boordevol inspiratie

Aanvragen
Dutch Safaris Veluwe TeamTripper Team Vergaderen Buiten Kootwijk