Op safari met je collega's

Safari in eigen land

2-daagse Land Rover safari

starstarstarstarstar

check Huur Land Rover Defender met daktenten

check Routekaart & GPS

check Overnachting midden in de natuur (95% wildgarantie)

check Verwarmde blokhut

check Culinaire outdoor kookbelevingen

check Wild camping beleving: altijd als enige groep

check Ook als dagprogramma te boeken

Ben je klaar voor de ultieme safari beleving?

Beeld je in dat je met een groep Land Rover Defenders je weg moet vinden over de mooiste verharde en onverharde wegen van de Veluwe. Na de tour sla je je daktentje uit en deel je de mooiste verhalen rondom het kampvuur onder het genot van een Veluws biertje of Schotse single malt. Welkom op de Veluwe Safari van TeamTripper.

Slapen onder de sterren..

Na een lange dag maakt onze outdoor chef de lekkerste gerechten voor je klaar op open vuur, terwijl jij lekker bij kan komen bij het knisperende kampvuur. Blijf je ook slapen? Bereid je dan voor op een onvergetelijk ervaring. Leer elkaar echt kennen tijdens het kampvuurgesprek en ga tijdens de eerste ochtendgloren op wildsafari met onze natuurgids Evert-Jan. Aansluitend vergaderen? Wat dacht je van een vergadersessie in de blokhut of een pop-up vergadering midden in de natuur?

Nieuwsgierig geworden?

Vraag de brochure aan!

Herlaad

Nathalie
EY

starstarstarstarstar

Onlangs heb ik samen met mijn collega Pia van der Veen in opdracht van Frans de Bruijn een ontzettend mooie heisessie mogen organiseren voor onze 40 MNO partners. Uitstekend verzorgd door Teamtripper. Een echte aanrader! Jonathan en team bedankt voor de goede zorgen!

Paul
TVM Verzekeringen

starstarstarstarstar

Hallo Teamtripper, ik wil jullie langs deze weg hartelijk bedanken voor de fantastische teamtrip. Ook de anderen hebben het erg naar hun zin gehad. Vernieuwend en geen standaard product! De gastheerschap van Jonathan is zeer op prijs gesteld. Ik zal de tam tam laten gaan...… Veel succes in de toekomst!

Matthieu
Boston Consultancy Group

starstarstarstarstar

Zijn we in Afrika of in Nederland? Dat is wat ik me vaak heb afgevraagd tijdens de Veluwe Safari. De heisessie was tot in de puntjes verzorgd. Dit gaan we zeker vaker doen. Bedankt voor alle goede zorgen.