UNIEKE VERGADERLOCATIE OP DE VELUWE

Safari in eigen land

Veluwe vergader safari

starstarstarstarstar

check Vergaderlocatie midden in de natuur (95% wildgarantie)

check Top catering

check Wildactiviteiten

check Verwarmde safaritent en blokhut (tot 30 pers.)

check Terrein is altijd exclusief voor jouw groep

check (Optioneel) overnachten in daktenten of nabijgelegen hotels

Ben je klaar voor de ultieme safari beleving?

De safari lodge bevindt zich op een van de mooiste plekjes van de Veluwe. Midden in de natuur en met vrij uitzicht over een steppegebied waar dagelijks groepen (edel)herten en zwijnen grazen. Een unieke plek om samen te komen voor een vergadering, brainstorm- of strategiesessie. In alle rust, afgesloten van de buitenwereld, vind je de inspiratie voor nieuwe plannen en ideeën.

Slapen onder de sterren...

Na een lange vergaderdag maakt onze outdoor chef Marten de heerlijkste gerechten voor je klaar op open vuur, terwijl jij lekker bij kan komen bij het knisperende kampvuur. Blijf je ook slapen? Bereid je dan voor op een onvergetelijk ervaring. Leer elkaar echt kennen tijdens het kampvuurgesprek en ga tijdens de eerste ochtendgloren op wildsafari met onze natuurgids Evert-Jan.

Nieuwsgierig geworden?

Wil je graag meer weten over deze vergaderlocatie? Vraag de brochure aan!

Herlaad

Sonya
Deloitte

starstarstarstarstar

Ik wil jullie graag nog bedanken voor de hele goede zorgen voor ons jaarlijkse FA partner event. De partners waren erg enthousiast, alles was perfect geregeld!

Nathalie
EY

starstarstarstarstar

Onlangs heb ik samen met mijn collega Pia van der Veen in opdracht van Frans de Bruijn een ontzettend mooie heisessie mogen organiseren voor onze 40 MNO partners. Uitstekend verzorgd door Teamtripper. Een echte aanrader! Jonathan en team bedankt voor de goede zorgen!

Matthieu
Boston Consultancy Group

starstarstarstarstar

Zijn we in Afrika of in Nederland? Dat is wat ik me vaak heb afgevraagd tijdens de Veluwe Safari. De heisessie was tot in de puntjes verzorgd. Dit gaan we zeker vaker doen. Bedankt voor alle goede zorgen.