Winter Safari

De ultieme safari beleving met je collega's of vrienden

starstarstarstarstar ( 67)

Ben je klaar voor de ultieme safari beleving?

Beeld je in dat je met een groep Land Rover Defenders je weg moet vinden over de mooiste verharde en onverharde wegen van de Veluwe. Na de tour kom je aan bij ons safari camp midden in de natuur (zie foto’s) voor een wilddiner bereid op open vuur. Na een avond rond het kampvuur of in De Blokhut rol je lekker je tent in. Om 07:30 uur word je wakker gemaakt door onze wildgids Evert-Jan voor een ochtend wildsafari te voet, waarna een safari ontbijt voor je klaarstaat.

Herfst- en winterarrangement
De herfst en winter zijn de mooiste seizoenen voor een safari op de Veluwe. De kans om wild te spotten is het grootst en de natuur verandert elke dag weer van gezicht.

We doen er alles aan om je verblijf zo comfortabel mogelijk te maken. Zo kun je lekker opwarmen bij de houtkachel in de blokhut en bereiden we de lekkerste winterse gerechten op open vuur. Blijf je slapen? Boek dan een finse sauna of houtgestookte hottub voor na een koude safari dag..

Wilt u graag meer informatie? Vraag gratis de brochure aan!

directions_car
Land Rover Defender
home
Verwarmde blokhut
local_restaurant
Stoere kookbelevingen
local_hotel
Overnachting in verwarmde cabins

Prijzen.

Dit arrangement is het hele jaar door te boeken vanaf €199,- per persoon (excl. BTW) voor groepen van 8 ‐ 40 personen. De onderdelen van de tour zijn ook los en zonder overnachting te boeken (bijv. het diner i.c.m. een wildwandeling). Meer personen op aanvraag. Geen aanvraag is ons te gek. Dus daag ons uit!

Bel of mail voor de beschikbaarheid of vraag de brochure aan.

Wilt u graag meer informatie? Vraag gratis de brochure aan!

Volg ons op Instagram!

@teamtripper