Vergaderen in de bush

De perfecte setting voor een inspirerende heisessie of vergadering

starstarstarstarstar ( 64)

Vergaderen in de bush

Het TeamTripper safari camp bevindt zich op een van de mooiste plekjes van de Veluwe, zo niet van Nederland. Het camp heeft uitzicht op een uitgestrekte steppe waar je tijdens zonsopkomst- en ondergang edelherten en zwijnen ziet grazen..

De locatie leent zich perfect voor een inspirerende vergadering of heisessie. De blokhut heeft een capaciteit van 25 mensen, de safari stretchtent heeft een capaciteit van 40 mensen. Beiden zijn het hele jaar door warm te stoken en beschikken over presentatiemiddelen. Als het weer het toelaat, verplaatsen we de sessie naar het nabijgelegen Kootwijkerzand, ‘de Sahara van de Lage Landen’.

Voor het echte ‘outback’ gevoel, kun je ook overnachten op ons safari camp in een van de safaritenten. ’s Ochtends beginnen we de dag traditiegetrouw met een ochtend wildsafari te voet met onze natuurgids Evert-Jan, waarna er een overheerlijk safari ontbijt voor je klaarstaat. De meer op luxe gestelde gast kan overnachten bij nabijgelegen hotels de Cantharel of De Echoput.

Wilt u graag meer informatie? Vraag gratis de brochure aan!

place
Pop-up locaties in de natuur
restaurant_menu
Top catering
directions_walk
Wildactiviteiten
home
Verwarmde blokhut

Prijzen.

De prijzen zijn op aanvraag. Het vergaderarrangement is uit te breiden met een lunch, diner of borrel op onze unieke locatie midden in afgesloten natuurgebied. Bel of mail voor de beschikbaarheid of vraag de brochure aan.

Wilt u graag meer informatie? Vraag gratis de brochure aan!

Volg ons op Instagram!

@teamtripper