2-daags Gentleman’s Adventure

Ervaar de natuur in stijl

starstarstarstarstar ( 7)

Ben je klaar voor de ultieme safari beleving?

Beeld je in dat je met een groep Land Rover Defenders je weg moet vinden over de mooiste verharde en onverharde wegen van de Veluwe. Na een uur kom je op een open veld waar een helikopter op je staat te wachten voor een helikopter safari over de boomtoppen van de bossen. Na de helikopter safari stap je weer in je Defender op weg naar de Safari Lodge van TeamTripper: een Afrikaanse lodge met een verwarmde blokhut en stoere safaritenten, middenin afgeschermd natuurgebied met vrijwel elke avond groot wild op steenworp afstand.

Hier staat Jort Althuizen, bekend van het boek Smokey Goodness, op je te wachten voor een Afrikaanse braai beleving rondom het kampvuur. Wijnhuis Vintake verzorgt bijpassende Zuid-Afrikaanse topwijnen om het thema compleet te maken. Hierna deel je de mooiste verhalen rondom het kampvuur onder het genot van een ijskoud Veluws biertje of Schotse single malt.

Welkom op dag 1 van de TeamTripper’s Gentleman’s Adventure.

Wilt u graag meer informatie? Vraag gratis de brochure aan!

my_location
Helikopter safari
map
Offroad training met instructeur
local_restaurant
BBQ master op locatie
terrain
Houtgestookte hottub
home
Verwarmde blokhut

Prijzen.

Tijdens de avond staat quality time met elkaar voorop. Geen telefoons en geen internet. Wel: veel vuur, vlees en whisky. Je overnacht midden in de natuur, zonder afleidingen van buitenaf, maar met alle ingrediënten om er een onvergetelijke avond van te maken. Tijdens de Gentleman’s Adventure zal je af en toe met je ogen knipperen en je afvragen of je echt in Nederland bent.

Of je nou toe bent aan een break in de natuur, je Afrika herinneringen naar boven wilt halen of gewoon op zoek bent naar een toffe trip met quality time voor met je vrienden of relaties.. Wij doen onze uiterste best om jou twee onvergetelijke dagen te bezorgen.

Zowel in de zomer als winter te boeken vanaf €795,- per persoon.

Wilt u graag meer informatie? Vraag gratis de brochure aan!

Volg ons op Instagram!

@teamtripper