#2 Best of both worlds - TeamTripper

Best of both worlds

Op avontuur in eigen land

Tijdens deze onvergetelijke trip dompel je je helemaal onder in de safari sfeer. Overdag ga je met een ervaren ranger Kootwijkerzand op. Laat je verrassen door de de Veluwse bossen en heidevelden terwijl je meer leert over het rijke ecosysteem en de diverse diersoorten die hier te vinden zijn.

In de avond geniet je van een privé slow-cooking diner in een (verwarmde) safari tent aan de rand van het bos. Deze authentieke tent biedt de perfecte setting voor een gezellige avond, omringd door de warmte van de sfeerverlichting en de geluiden van de natuur.

Na een gezellige avond borrelen rondom het vuur, is het tijd om te ontspannen en tot rust te komen. Je overnacht in een luxe hotelkamer, waar je kunt genieten van een comfortabel bed. Dit geeft je de mogelijkheid om optimaal te ontspannen en uitgerust aan de volgende dag te beginnen.

Met de combinatie van de wildsafari, de culinaire ervaring in de safari tent en het comfortabele hotelverblijf, biedt deze trip het beste van twee werelden. Je hebt de kans om de wildernis van de Veluwe te verkennen en te ontdekken, terwijl je ’s avonds kunt genieten van de luxe en het comfort van een hotel.

Vraag de brochure aan!

Brochure aanvragen

Wat je op deze trip kunt verwachten

Wildsafari met ranger

Er geen betere manier om de overweldigende natuur en wildlife van de Veluwe te leren kennen.

Dineren in de natuur

Privé diner in de natuur

Laat je na een dag in de natuur in de watten leggen tijdens een slow-cooking diner in de (verwarmde) safari tent.

Bijzondere activiteiten

Om het avontuur extra bijzonder te maken, kun je kiezen voor extra's als een exclusieve Land Rover transfer of luchtballon safari.

Borrel rondom het vuur

Na het diner doe je nog een afzakkertje bij het vuur. Niets verbindt beter dan een kampvuurgesprek.

Van A tot Z ontzorgt

We boeken je hotelkamers, checken je op de dag alvast in en gedurende je verblijf heb je je eigen gastheer, die in alles met je meedenkt.

Overnachting in hotel

Na een mooie dag op de Veluwe beëindig je de dag met borrel onder de sterrenhemel en rol je zo je bed in. In een oase rust van geniet je van van de prachtige natuur en faciliteiten van het hotel.

Nieuwsgierig? Vraag de brochure aan!

Brochure aanvragen

HOE KAN JOUW 'best of both worlds' ERUITZIEN?

We stellen in overleg precies de safari beleving samen die past bij jouw team. We denken daarvoor onder andere na over de duur en het type activiteiten en creëren een sfeer die aansluit bij jullie behoeften.

De safari is te boeken van maandag t/m zaterdag tussen 1 maart & 24 december. De prijzen beginnen bij €249,- per persoon exclusief btw. De beleving is geschikt voor groepsgroottes tussen de 10 en 40 personen.

Je boekt onze safari’s altijd exclusief voor jouw groep. Je bent dus gegarandeerd alleen met jouw team.

Bel of mail voor de beschikbaarheid of vraag hieronder de brochure aan.

Dineren in de natuur

VRAAG HET TEAMTRIPPER MAGAZINE AAN

Boordevol inspiratie

Aanvragen
Dutch Safaris Veluwe TeamTripper Team Vergaderen Buiten Kootwijk

Paul

TVM Verzekeringen

Hallo Teamtripper, ik wil jullie langs deze weg hartelijk bedanken voor de fantastische teamtrip. Ook de anderen hebben het erg naar hun zin gehad. Vernieuwend en geen standaard product! De gastheerschap van Jonathan en team is zeer op prijs gesteld. Ik zal de tam tam laten gaan.

Matthieu

Boston Consultancy Group

Zijn we in Afrika of in Nederland? Dat is wat ik me vaak heb afgevraagd tijdens de Veluwe Safari. De heisessie was tot in de puntjes verzorgd. Dit gaan we zeker vaker doen. Bedankt voor alle goede zorgen.

Aylin

Deloitte

Brainstormen in een safaritent op de Veluwe, het kan! We zijn de eerste dag verwelkomd door een kudde herten. Een bijzondere ervaring, zeer geslaagd en super verzorgd. Dank voor alles!